Problemen met inloggen?

Als u niet kunt inloggen op de ledensite van de vereniging FAS, kunnen onderstaande stappen u wellicht helpen.

1. Klik op de knop Extra en klik vervolgens op (Internet)opties.
    3. Klik op Websites.
    4. Typ het adres van een website in het vak Adres van website en klik op Blokkeren of Toestaan.
Terwijl u typt, wordt een lijst weergegeven met de webpagina's die u al hebt bezocht. U kunt op een adres klikken om dit weer te geven in het vak Adres van website.
    5. Herhaal stap 5 voor elke website die u wilt blokkeren of toestaan. Klik op OK als u klaar bent.
    6. Plaats de schuifregelaar weer op de oorspronkelijke positie en klik op OK.
    7.
      Voor gebruikers van Firefox gelden de bovenstaande stappen ook, echter werkt Firefox niet met een schuifregelaar. Deze stappen kunt u overslaan. Gebruikers van Google Chrome kunnen op de support pagina van Google Chrome kijken.

Na het wijzigen van uw browserinstelling is het aan te raden om het programma opnieuw te starten en terug te keren naar de website van de vereniging FAS. Voordat u gaat inloggen kunt u nog een aantal keer de toetsencombinatie CTRL en F5 indrukken.

CTRL en F5 tegelijkertijd indrukken:

• Mochten bovenstaande oplossingen niet werken, controleer dan of de website niet geblokkeerd wordt door een firewall of door anti-virus software.
  • Mogelijk gebruikt u een verouderd programma (browser) om mee te internetten; probeer deze te updaten.

Kunt u na deze handleiding nog niet inloggen, neem dan contact op met vereniging FAS.